06-52/531-513 ugyfelszolgalat@dvparking.hu 4027 Debrecen, Füredi út 27. I. emelet
Elektromos töltőállomások

Debrecenben, a DV Parking Kft. összesen 19 töltőállomást üzemeltet. A SAS utcai mélygarázsban 10, a felszíni parkolókban 9 töltőállomás van kihelyezve, melyeken darabonként 2-2 töltőfej található. A töltésért a felvett KWh, és a töltőn eltöltött idő alapján kell fizetni. A két tétel összege adja meg a fizetendő díjat.

A töltőn eltöltött időt 3 órában maximálta a Társaság. A limitidőt követően 15 perc áll az autósok rendelkezésére, hogy elhagyják a parkolót. Amennyiben ezt nem teszik meg a megadott időre, túlhasználati díjat kell fizetniük.

A fizetés egy erre a célra kifejlesztett mobil applikáción keresztül történik, melyhez minden töltőállomást egyedi azonosítóval láttak el. A töltőfej fölött található QR kód beolvasása után, a mobilapp lépésről-lépésre segítséget nyújt az autósnak a töltőberendezés használatához.

A rendszert úgy alakították ki, hogy az adatok megadását követően, a maximális töltési időnek megfelelő összeget, illetve a túlhasználati díj összegét is zárolja a bank. A limitidőn belüli töltés végén, azonban csak a tényleges használat után kell fizetni.

A töltést az e-toltesdebrecen.hu,  az e-toltesdvparking.hu és a dvparking.hu oldalról is el tudják indítani az elektromos autók tulajdonosai.

A töltők elhelyezkedése:

Nagyerdei krt. - 2db

Főnix Csarnok - 2db

Bem tér (Simonyi kapu) - 2db

Péterfia u. - 2db

Kálvin tér - 2db

Hatvan u. - 4db

Piac utca (páratlan oldal, Szent Anna utca felé) - 2db

Piac utca (páros oldal, Kossuth tér fele) - 2db

Térkép, bővebb információ itt https://www.plugshare.com