06-52/531-513 ugyfelszolgalat@dvparking.hu 4027 Debrecen, Füredi út 27. I. emelet
Hírek
Éves bérlet árát nyerte vissza a vásárló
2024. január 24.

A DV Parking Kft. 2023. december elején hirdette meg nyereményjátékát „Online bérletvásárlás az önök kényelméért!” címmel. Azok, akik 2024. január 15-ig elektronikus formában vásárolták meg 2024-re szóló parkoló bérletüket, visszanyerhették bérletük árát. Az idei szerencsés nyertes, egy éves bérlet árát kapja vissza.

A sorsolás 2024. január 19-én zajlott. A szerencsés online bérletvásárló ügyfelünk Herperger Marianna lett.

„Nagy örömöt és meglepetést okoztak ma nekem azzal, hogy értesítettek arról, hogy visszakapom az online vásárolt éves parkoló bérlet árát. A jelenleg használt autómmal két éve regisztráltam az online parkoló bérlet vásárlásra. Az online felület és regisztráció menete egyszerű, gyors, jól kezelhető. Nagy örömmel használom és az ismerőseimnek is ajánlom, sorban állás helyett.

Köszönöm mégegyszer.”

Herperger Marianna

A nyereményjátékot 2022 decemberében hirdette meg először a DV Parking Kft. az online bérletvásárlás népszerűsítésére. Tavaly 1165-en, míg idén mintegy 50 fővel többen vásároltak bérletet az online felületen.

A Társaság felhívja az autósok figyelmét, hogy a bérleteket elektronikusan, kényelmesen, otthonról egész évben és nem csak a játék ideje alatt, vásárolhatják meg a DV Parking honlapján, a NETBÉRLET menüpont alatt. Kerüljék el ezzel a sorban állást.

Játék pedig lesz jövőre is!